LATEXKEMIKALIER

Latex, oavsett om det är tillverkat av naturligt eller syntetiskt gummi, är en mångsidig kompound som passar bra till ett stort antal applikationer. Dess yta kan modifieras i oändlighet vilket leder till en praktiskt taget obegränsad bindning med ett stort antal material.

Schill + Seilachers utmärkta processtillsatser av latex är avsedda att bistå våra kunder i deras tillverkningsprocesser och tillfredsställa deras enskilda behov. Våra tillsatser gör att våra kunder kan använda latex i ett stort och varierat antal applikationer och bidrar dessutom till en mer miljömedveten tillverkningsprocess. Struktolprodukter förbättrar hållbarheten och motståndskraften på ett pålitligt sätt samtidigt som de förbättrar kvaliteten och stabiliteten.

Struktol® Latexkemikalier

DARVAN:s tensider är en typ av processhjälpmedel som är praktiska vid tillverkning av elastomera latexprodukter. De är vattenlösliga, vilket gör det enkelt att använda dem i latexblandningar. Många av de problem som man kan stöta på vid blandning och bearbetning av latex, som t.ex. försämrad mekanisk stabilitet och strimmor på ytan kan enkelt lösas med hjälp av Darvan tensider.

Darvan®